Kennismaken met vrijmetselarij

Samenvatting van de Open Comparitie op 8 april 2024

Open Comparitie op 8 april 2024

CategoriesMededelingen

Op maandag 8 april 2024 opende Loge Noorderkroon haar deuren voor belangstellenden die eerder een Open Avond voor belangstellenden hebben bijgewoond. Deze avond stond in het teken van verdere verdieping en verbijzondering volgend op de Avond voor belangstellenden.

Op deze avond waren de belangstellenden uitgenodigd om een voordracht over het thema Tijd van broeder Peter Bastin bij te wonen. Daarbij kregen de aanwezigen (hopelijk) een goede indruk van de ‘comparities’ zoals deze wekelijks worden gehouden in het voorhof van het loge gebouw. Na afloop kon men – onder het genot van een drankje – op individuele basis met elkaar en met broeders van gedachten wisselen.

De aanvang was 20:00 uur, maar de koffie stond klaar vanaf 19:30 uur in ons logegebouw op de Gedempte Nieuwsloot 153 in Alkmaar. De toegang was gratis, maar aanmelden was vereist.

Nodig mij uit

    Wees welkom

    Wil je ook eens een Open Avond of Open Comparitie bijwonen? Tijdens beide avonden kun je in een ongedwongen sfeer kennismaken met onze broeders en de vragen stellen die je altijd al aan vrijmetselaars wilde stellen. De toegang is gratis, maar aanmelden is vereist. Houd dus onze Facebook-pagina in de gaten. Of beter nog: vul het bijgaande formulier in. Wij zullen je dan op tijd uitnodigen, zodat je zeker weet dat je niets mist. Hopelijk tot snel!

    .