Contact met Loge Noorderkroon

Contact

Het is mogelijk dat je na een bezoek aan onze website graag nadere informatie wenst over onze loge, of over de vrijmetselarij in het algemeen. Schroom niet en neem contact met ons op als je vragen hebt, of als je ons persoonlijk wilt spreken!

De snelste weg is door het contactformulier in te vullen dat je op deze pagina vindt. Dat geldt ook als je vrijmetselaar wilt worden. Het spreekt voor zich dat wij uiterst discreet met je gegevens omgaan. Zie hiervoor ook onze privacyverklaring.

E-mail

Stuur je liever een e-mail? Dat kan ook: voorlichting@logenoorderkroon.nl. We streven er naar om binnen 48 uur antwoord te geven. In voorkomende gevallen kan dit iets langer duren, bijvoorbeeld als je bericht het beste door een specifieke broeder beantwoord kan worden, maar deze op vakantie is. Maar hiervan krijg je altijd melding!

Brochure

De Orde van Vrijmetselaren heeft de brochure “Vrijmetselarij, wat is dat eigenlijk” samengesteld, welke je hier kunt downloaden (PDF).

Contactformulier

  Plattegrond en routeplanner

  Parkeren met de auto

  Hoewel de Gedempte Nieuwesloot voorzien is van parkeerplekken, is de kans op een plaats erg klein, zeker op maandagavond. Wij adviseren daarom de auto te parkeren in Parkeergarage De Vest, of nog beter: in de garage op het Kanaalschiereiland, bij het politiebureau. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar onze Loge.

  Openbaar Vervoer

  Vanaf het NS-station is het 11 minuten lopen naar onze loge. Kom je liever met de bus? Halte Kanaalkade is de dichtstbijzijnde. Kijk op 9292.nl voor de beste aansluiting.

  Met de fiets

  Kom je met de fiets? Onder het Canadaplein vind je de gratis bewaakte fietsenstalling De Overdekte, pal voor Theater De Vest. De stalling is geopend tot 24:00 uur en gelegen op 2 minuten lopen van onze Loge