Open Avond op 26 februari 2024

CategoriesMededelingen

Geïnteresseerden die eens een kijkje wilden nemen achter de deur van ons logegebouw aan de Gedempte Nieuwe Sloot 153 in Alkmaar en inzicht wilden krijgen in onze organisatie en werkwijze waren van harte welkom op onze Open Avond voor belangstellenden op maandag 26 februari 2024.

Onze loge mocht zich verheugen op een enorme opkomst. De koffie werd vanaf 19.30 uur doorlopend vers gezet, waarna belangstellenden getuige konden zijn van een aangepast ritueel. Hierbij konden de bezoekers van nabij ervaren wat de werkwijze van de vrijmetselaren van Loge Noorderkroon ongeveer is. Na afloop was er ruimte voor vragen.

Wilt u ook eens getuige zijn van zo’n bijzondere avond? Houd dan onze website in de gaten, geef u op via ons contactformulier, of stuur een mail naar onze voorlichter, zodat wij u tijdig uit kunnen nodigen.