Open Avond op 30 oktober 2023

CategoriesMededelingen

Geïnteresseerden die eens een kijkje wilden nemen achter de deur van ons logegebouw aan de Gedempte Nieuwe Sloot 153 in Alkmaar en inzicht wilden krijgen in onze organisatie en werkwijze waren van harte welkom op onze Open Avond voor Belangstellenden op maandag 30 oktober 2023.

Onze loge mocht zich verheugen op een hoge opkomst. De koffie stond vanaf 19.30 uur klaar, waarna belangstellenden getuige konden zijn van een aangepast rituaal. Hierbij konden de bezoekers van nabij ervaren wat de werkwijze van de vrijmetselaren van Loge Noorderkroon ongeveer is. Na afloop was er ruimte voor vragen.

Wilt u ook eens getuige zijn van zo’n bijzondere avond? Houd dan onze website in de gaten, of neem contact op met onze voorlichter, zodat wij u tijdig uit kunnen nodigen.